Overslaan en naar de inhoud gaan

Vijf mannen opgepakt na wilde achtervolging

Geplaatst opvrijdag 17 september 2021 - 10:19

De politie heeft naar aanleiding van de wilde achtervolging door Maastricht waar donderdagavond bij geschoten werd, vijf mannen aangehouden. Het gaat om vijf Maastrichtenaren van 21, 28, 30 en 32 jaar.

In eerste instantie sprak de politie over twee arrestaties. Dat aantal werd vrijdagochtend bijgesteld naar vijf.

Wilde achtervolging
Twee auto's waren donderdagavond laat betrokken bij een wilde achtervolging door de stad. Ze reden op hoge snelheid achter elkaar aan en daarbij werden schoten gehoord. De achterste auto heeft het andere voertuig meerdere keren geramd.

Lees ook: Achtervolgende auto's schietend door Maastricht

Op de Boschstraat wist de politie de twee auto's klem te rijden. Alle inzittenden werden direct naar het politiebureau overgebracht.

Bij het incident raakte niemand gewond.

Video Orange-Media
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen