Overslaan en naar de inhoud gaan

Vijf Limburgse theaters slaan handen ineen

Geplaatst opdonderdag 18 april 2019 - 15:53

Vijf Limburgse theaters gaan intensief met elkaar samenwerken. Daarbij wordt een gezamenlijke website met hun totale aanbod gelanceerd.

Het initiatief wordt ondersteund door de Provincie Limburg met een subsidie van in totaal 210.000 euro.

Handen ineen
Het gaat om Maaspoort Theater & Events in Venlo, Schouwburg Venray, TheaterHotel De Oranjerie in Roermond, Munttheater in Weert en DOK6 Theater in Panningen die de handen ineen slaan.

Afstemmen
Met één theatermerk willen ze een aantrekkelijker theateraanbod creëren en meer bezoekers bereiken. Verder gaan de theaters gezamenlijk voorstellingen produceren en de programmering onderling afstemmen.

2020
De website met het totale aanbod van de theaters wordt in de loop van 2020 gelanceerd. Naar verwachting zal het opbouwen van één theatermerk enkele jaren duren.

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen