Overslaan en naar de inhoud gaan

Vijf Limburgers aangehouden voor dodelijk schietincident

Geplaatst opdinsdag 29 mei 2018 - 10:15

De politie heeft dinsdagochtend op meerdere plekken in de provincie in totaal vijf mensen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een dodelijk schietincident.

Het gaat om een schietpartij op 8 april in Breda, waarbij de 26-jarige Kaan Safranti om het leven kwam.

Aanhoudingen
Vijf personen zijn aangehouden: een 26-jarige man uit Venlo, een 27-jarige vrouw uit Geleen, een 28-jarige vrouw uit Sittard en twee mannen van 21 en 22 uit Roermond. Het is nog onduidelijk wat hun exacte rol was bij het dodelijk incident.

Sandenburgstraat
Bewoners hoorden op 8 april aan de Sandenburgstraat in Breda knallen. Vervolgens zou een aantal auto's snel zijn weggereden. Niet veel later werd in een flat de overleden man gevonden.

A58
In mei vond de politie in de berm van de A58 bij Gilze een automatisch vuurwapen. Vermoedelijk is het slachtoffer daarmee om het leven gebracht en is het wapen daarna op die plek gedumpt. Enkele dagen na het schietincident werden bij Oirschot al persoonlijke spullen van het slachtoffer gevonden.

Opsporing Verzocht
Een week geleden, op 22 mei, werd in het televisieprogramma Opsporing Verzocht aandacht geschonken aan de zaak. Dat resulteerde in één tip.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen