Overslaan en naar de inhoud gaan

Vijf gewonden bij ongeluk op A73: auto in brand gevlogen

Geplaatst opzondag 19 juli 2020 - 4:12

Bij een ongeval op de A73 bij Grubbenvorst zijn in de nacht van zaterdag op zondag vijf personen gewond geraakt, waarvan twee vermoedelijk ernstig.

Twee voertuigen raakten rond 2:30 uur door nog onbekende oorzaak van de weg, meldt de politie. Beide auto's kwamen op de kop tot stilstand, waarvan één in de berm naast de snelweg.

Video: Horst24

Hulpdiensten
Het ongeluk gebeurde in de rijrichting naar Venray. De hulpdiensten kwamen met meerdere ambulances en brandweerauto's ter plaatse.

Een van de twee auto's is in brand gevlogen en de brandweer heeft het vuur geblust. Er werd een traumahelikopter opgeroepen voor medische assistentie.

Ziekenhuis
Alle vijf de slachtoffers zijn per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Over de aard en de ernst van hun verwondingen is niets bekend, al vermoedt de politie dat twee slachtoffers ernstig letsel hebben.

De snelweg was tussen Venlo en Horst enige uren afgesloten voor verkeer. Rond 8:30 uur werd de weg weer vrijgegeven voor het verkeer.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen