Overslaan en naar de inhoud gaan

Vijf gewonden bij ongeluk op A73: auto in brand gevlogen

Geplaatst opzondag 19 juli 2020 - 4:12

Bij een ongeval op de A73 bij Grubbenvorst zijn in de nacht van zaterdag op zondag vijf personen gewond geraakt, waarvan twee vermoedelijk ernstig.

Twee voertuigen raakten rond 2:30 uur door nog onbekende oorzaak van de weg, meldt de politie. Beide auto's kwamen op de kop tot stilstand, waarvan één in de berm naast de snelweg.

Video: Horst24

Hulpdiensten
Het ongeluk gebeurde in de rijrichting naar Venray. De hulpdiensten kwamen met meerdere ambulances en brandweerauto's ter plaatse.

Een van de twee auto's is in brand gevlogen en de brandweer heeft het vuur geblust. Er werd een traumahelikopter opgeroepen voor medische assistentie.

Ziekenhuis
Alle vijf de slachtoffers zijn per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Over de aard en de ernst van hun verwondingen is niets bekend, al vermoedt de politie dat twee slachtoffers ernstig letsel hebben.

De snelweg was tussen Venlo en Horst enige uren afgesloten voor verkeer. Rond 8:30 uur werd de weg weer vrijgegeven voor het verkeer.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen