Overslaan en naar de inhoud gaan

Vijf gewonden bij frontale botsing op A2 in Maastricht

Geplaatst opzaterdag 26 november 2016 - 20:12

Op de A2 in Maastricht zijn zaterdagavond twee auto's frontaal op elkaar gebotst.

Het ongeluk gebeurde rond 19:45 uur in de richting van Eindhoven, ter hoogte van Randwyck.

Gewond
Een gezin dat vanuit Belgiƫ richting Maastricht reed, botste met hun wagen frontaal op een auto die vanuit de richting Eindhoven kwam. Daarbij raakte de vrouw die uit zuidelijke richting kwam, gewond. Ook de automobilist die uit tegengestelde richting kwam, raakte gewond. Beiden zijn per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De man en de kinderen van het gezin raakten lichtgewond.

Afgesloten
De snelweg richting Maastricht is sinds het ongeluk volledig afgesloten. De politie vermoedt dat, door de wegwerkzaamheden bij de aanleg van de A2-tunnel, een van de twee wagens per ongeluk op de verkeerde weghelft terechtgekomen is.

Het onderzoek en het opruimen van de ravage gaat nog uren in beslag nemen, zo laat een woordvoerder weten.

Tip voor de redactie? Foto of filmpje van een nieuwsgebeurtenis?
Whatsapp ze naar ons nummer: 0683541920!

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen