Overslaan en naar de inhoud gaan

Vijf finalisten Nu of Nooit bekend

Geplaatst opzondag 11 januari 2015 - 10:39

De finalisten voor bandjeswedstrijd Nu of Nooit zijn bekend.

Uit de vijf voorrondes zijn afgelopen weken evenveel kandidaten geselecteerd die eind februari uitmaken wie er als winnaar tijdens Pinkpop op het podium staat. In totaal waren er 25 Limburgse bands die meededen aan de jaarlijkse competitie, die wordt georganiseerd door de Stichting Popmuziek Limburg.

De finale is op 21 februari in De Bosuil in Weert. De kandidaten zijn:

The Anaestetics (Meterik)

Black Velcro (Maastricht)

Jick Munro & The Amazing Laserbeams (Maastricht)

Nbraska (Maria Hoop)

Seymour Sachs (Sittard)

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier

Gerelateerde berichten

Jick Munro & The Amazing Laserbeams winnaar Nu of Nooit
Deelnemers popwedstrijd Nu of Nooit bekend
Inschrijving popcontest 'Nu of nooit' van start
Finalisten Nu of Nooit popwedstrijd (26 okt 2019)
Deze vijf acts kunnen nog Pinkpop-opener worden
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen