Overslaan en naar de inhoud gaan

Vijf aanhoudingen voor uitgaansgeweld in Weert

Geplaatst opwoensdag 30 augustus 2017 - 15:46

De politie heeft dinsdag en woensdag in totaal vijf verdachten aangehouden voor een openlijke geweldpleging op de Oelemarkt in Weert.

Het gaat om vier mannen uit Weert en een verdachte zonder vaste woon- of verblijfplaats. Ze zijn 20 tot 25 jaar oud.

Mishandeling
De mishandeling vond zaterdag 19 augustus rond 01:00 uur plaats op de Oelemarkt. Daarbij raakten een 49-jarige en 56-jarige man uit Weert gewond. Een van hen raakte bewusteloos en werd later opgenomen in het ziekenhuis. Vermoedelijk is een woordenwisseling vooraf gegaan voor de mishandeling.

Lees ook: Twee mannen gewond bij vechtpartij in Weert

De exacte aanleiding wordt nog verder onderzocht. De verdachten zijn na onderzoek opgespoord en zitten vast voor verder onderzoek.

Limburgs nieuws in je mailbox? Klik hier

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen