Overslaan en naar de inhoud gaan

Vijf aanhoudingen en twee gewonden bij schietpartij in Vaals

Geplaatst opzaterdag 5 december 2020 - 17:13

Bij een schietpartij in Vaals zijn zaterdagmiddag vijf personen aangehouden. Bij het incident vielen twee gewonden, zij zijn tevens verdachten.

De gewonden zijn met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Bosstraat
De politie kreeg rond 16:30 uur meerdere meldingen dat er geschoten zou zijn vanuit twee voertuigen in de Bosstraat. Daarop werden meerdere patrouilles ingezet.

" width="100%" height="450" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">

Conflict
Bij aankomst werden diverse mensen staande gehouden en gecontroleerd. De politie hield vijf mensen aan op verdenking van betrokkenheid bij het conflict. De politie onderzoekt de rol van de betrokkenen en de aanleiding van het incident.

De politie roept getuigen op zich te melden als zij meer informatie hebben over de schietpartij.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen