Overslaan en naar de inhoud gaan

Vijf aanhoudingen bij in goede sfeer verlopen BBBBZ

Geplaatst opzaterdag 2 maart 2019 - 19:45

De politie heeft zaterdag bij de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting (BBBBZ) in de Zoepkoel in Venlo in totaal vijf mensen aangehouden.

Er waren naar schatting zo'n 25.000 tot 30.000 vastelaovesvierders aanwezig bij het evenement.

Verdovende middelen
Van de vijf aangehouden carnavalisten hadden er drie verdovende middelen bij zich. Daarnaast hield de politie iemand met een verblijfsontzegging aan en werd tijdens het evenement in de Zoepkoel één iemand gearresteerd vanwege openbaar dronkenschap.

Volgens Omroep Venlo werd bovendien één onwel geraakte bezoeker naar het ziekenhuis overgebracht.

Lees ook: Dit was de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting in Venlo

Goed en gezellig
De organisatie van de BBBBZ zegt tegen het lokale medium dat de dag verder 'goed en gezellig' is verlopen. Er waren in totaal 32 'zorgcontacten' waarbij in de meeste gevallen een pleister volstond.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten