Vietnam paspoort id identiteitsbewijs stock

Chauffeur uit mensensmokkelnetwerk veroordeeld

Een 37-jarige Oekraïner is veroordeeld tot een celstraf van anderhalf jaar, omdat hij meerdere illegale Vietnamezen binnen Europa vervoerde. Hij werd in Venlo opgepakt toen hij vanuit Duitsland de grens passeerde.

Grays mensensmokkel cadier en keer vietnam vietnamezen (28 aug 2020)
Leider smokkelbende met 'dodentruck' bekent schuld

Een Ierse man die verdacht wordt van doodslag op 39 Vietnamezen die in oktober 2019 in een koelvrachtwagen in Engeland zijn gevonden, heeft schuld bekend. Het gaat om de 40-jarige Ier Ronan Hughes. Hij verscheen vrijdag voor de rechtbank in Londen.

Vrachtwagen oplegger truck verstekeling
Geen onderzoek naar slachtoffers koelwagen op verzoek OM

Het Nederlandse Openbaar Ministerie heeft België 'uitdrukkelijk' verzocht geen onderzoek te doen naar twee Vietnamese tieners die vorig jaar in oktober met 37 anderen omkwamen in een koelwagen in Engeland.

ANP-400952156
Bestuurder 'dodentruck' bekent betrokkenheid

De 25-jarige Noord-Ier die de vrachtwagen bestuurde waarin 39 lichamen werden gevonden, heeft schuld bekend aan betrokkenheid bij illegale migratie.

ANP-400338190
'Dode in Britse koeltruck liep weg uit Cadier en Keer'

Een van de 39 doden die in oktober werden gevonden in een koeltruck in Engeland, blijkt deze zomer weggelopen uit de asielopvang in Cadier en Keer.

Succes voor Seinen op wereldkampioenschap badminton

De Roermondse badmintonster Cheryl Seinen heeft met partner Selena Piek een overwinning behaald bij het damesdubbel in de Sudirman Cup, het WK badminton voor gemengde teams.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten