Overslaan en naar de inhoud gaan

Viertal opgepakt in lopend drugsonderzoek

Geplaatst opdinsdag 31 oktober 2017 - 20:01

In Venlo en Velden zijn dinsdagochtend vier mensen in de boeien geslagen. Het viertal wordt verdacht van overtreding van de opiumwet.

Dat meldt Omroep Venlo.

Drugsonderzoek
In het kader van een lopend drugsonderzoek is de politie bij verschillende adressen poolshoogte gaan nemen. Bij een huis aan de Langstraat in Venlo-Zuid zijn twee personen gearresteerd. Bij een pand aan de Gebroeders Wienerstraat in Venlo-Oost werd nog een verdachte opgepakt, net als bij een huis aan de Gruttostraat in Velden.

Volgens de lokale omroep wil de politie verder niks kwijt over de zaak.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen