Overslaan en naar de inhoud gaan

Vierde verdachte opgepakt voor gewelddadige woningoverval

Geplaatst opdinsdag 24 september 2019 - 9:55

De politie heeft een 26-jarige Roermondenaar opgepakt op verdenking van betrokkenheid bij een gewelddadige en gewapende woningoverval in Swalmen.

Twee mannen van 20 en 23 jaar werden kort na de overval op 9 augustus al aangehouden. Een derde verdachte van 17 jaar werd 2 september in de kraag gevat. De vierde arrestatie vond maandagmiddag plaats, meldt de politie.

Bedreiging
Een woning aan de Hollestraat werd vrijdagavond 9 augustus overvallen. Een 17-jarige bewoonster raakte daarbij gewond. Ze werd bedreigd met een wapen en moest van de overvallers geld afstaan. Hoeveel de daders buit hebben gemaakt, is niet bekendgemaakt. Vervolgens sloegen de mannen op de vlucht in een witte personenauto.

Lees ook: Roermondse tiener opgepakt voor brute woningoverval

Waarschuwingsschot
Op de avond van de overval werden al twee jongemannen opgepakt, die beiden geen vaste woon- of verblijfsplaats hebben. Een agent loste bij een aanhouding op het Retailpark in Roermond een waarschuwingsschot.

Alle verdachten zitten in verband met het onderzoek vast.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen