Overslaan en naar de inhoud gaan

Vierde AED-dief Landgraaf opgepakt, bendeleider in beeld

Geplaatst opmaandag 23 oktober 2017 - 17:30

De politie heeft een vierde verdachte opgepakt die verantwoordelijk wordt gehouden voor de diefstal van verschillende AED's in Landgraaf.

De hoofdverdachte is nog niet opgepakt, maar de politie weet wel om wie het gaat.

Diefstal
Al de reanimatie-hulpmiddelen die de afgelopen tijd op verschillende plekken in Landgraaf werden gestolen zijn inmiddels terecht. De bende brak verschillende kasten met automatische defibrillators open. Zo'n apparaat wordt gebruikt om bij mensen met een hartstilstand het hart weer op gang te maken. Een AED kost gemakkelijk duizend euro.

Lees ook: Dieven stelen reanimatie-hulpmiddelen in Landgraaf

Deel dit bericht via
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen