Overslaan en naar de inhoud gaan

Vier wietplantages geruimd in Sittard-Geleen

Geplaatst opwoensdag 1 oktober 2014 - 14:25

Vier hennepkwekerijen in Sittard en Geleen zijn door de politie opgerold.

De meeste planten stonden in een bedrijfspand aan de Rijksweg Noord in Geleen, waar agenten 950 hennepplanten moesten opruimen. Ook de kweekapparatuur werd er vernietigd. De politie heeft voor deze plantage nog niemand aangehouden.

Dat gebeurde wel bij drie kleinere kwekerijen, met 76 tot 195 planten. Die waren ondergebracht in huizen aan de Steegstraat en Kleine Steeg in Sittard, en de Opbraakstraat in Geleen. Tegen de bewoners van die drie panden is proces-verbaal opgemaakt.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier

Gerelateerde berichten

Drugsdealer Sittard Geleen (7 jul 2020)
Drugsdealer opgepakt: onderbroek vol drugs
Politie valt drugsboerderij binnen: elf mensen opgepakt
Hennepplantage gevonden in Geleen na anonieme tip
Verzameling wapens en hennep in woning Geleen
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen