Overslaan en naar de inhoud gaan

Vier verdachten opgepakt in moordonderzoek Sven Prins

Geplaatst opmaandag 8 augustus 2016 - 14:26

De politie heeft drie mannen uit Brunssum opgepakt voor betrokkenheid bij de liquidatie van Sven Prins. Er werd ook een man uit Amsterdam gearresteerd. Zijn rol bij de moord wordt nog verder onderzocht.

De drie mannen van 31, 36 en 38 werden maandag in de vroege ochtend in hun woning in Brunssum gearresteerd.

Liquidatie
Prins werd op vrijdagavond 25 september 2015 achtervolgd door twee mannen in een zwarte Volkswagen Golf. De wilde rit eindigde op de rotonde in de Akerstraat in Brunssum. De blauwe Kia Picanto van Prins werd vervolgens doorzeefd door kogels. Het slachtoffer werd enige tijd later dood aangetroffen in een nabijgelegen tuin.

Met de aanhoudingen van het drietal hoopt de politie antwoord te krijgen op de vraag waarom Sven Prins geliquideerd werd en wie er daadwerkelijk verantwoordelijk is voor zijn dood.

Amsterdam
Naast de drie mannen uit Brunssum heeft de politie ook een 27-jarige man uit Amsterdam in het vizier. Hij werd maandagochtend eveneens aangehouden, vanwege een overtreding van de wapenwet. Op welke manier de Amsterdammer betrokken is bij de liquidatie van Sven Prins moet nog verder onderzocht worden.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Nog vier aanhoudingen in zaak-Prins, nu acht verdachten
Politie zoekt bestuurder Clio die gewonde vervoerde
Sven Prins voor liquidatie al 2 keer eerder beschoten
Slachtoffer schietpartij is 30-jarige Brunssumer
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen