Overslaan en naar de inhoud gaan

Vier verdachten opgepakt in moordonderzoek Sven Prins

Geplaatst opmaandag 8 augustus 2016 - 14:26

De politie heeft drie mannen uit Brunssum opgepakt voor betrokkenheid bij de liquidatie van Sven Prins. Er werd ook een man uit Amsterdam gearresteerd. Zijn rol bij de moord wordt nog verder onderzocht.

De drie mannen van 31, 36 en 38 werden maandag in de vroege ochtend in hun woning in Brunssum gearresteerd.

Liquidatie
Prins werd op vrijdagavond 25 september 2015 achtervolgd door twee mannen in een zwarte Volkswagen Golf. De wilde rit eindigde op de rotonde in de Akerstraat in Brunssum. De blauwe Kia Picanto van Prins werd vervolgens doorzeefd door kogels. Het slachtoffer werd enige tijd later dood aangetroffen in een nabijgelegen tuin.

Met de aanhoudingen van het drietal hoopt de politie antwoord te krijgen op de vraag waarom Sven Prins geliquideerd werd en wie er daadwerkelijk verantwoordelijk is voor zijn dood.

Amsterdam
Naast de drie mannen uit Brunssum heeft de politie ook een 27-jarige man uit Amsterdam in het vizier. Hij werd maandagochtend eveneens aangehouden, vanwege een overtreding van de wapenwet. Op welke manier de Amsterdammer betrokken is bij de liquidatie van Sven Prins moet nog verder onderzocht worden.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Nog vier aanhoudingen in zaak-Prins, nu acht verdachten
Politie zoekt bestuurder Clio die gewonde vervoerde
Sven Prins voor liquidatie al 2 keer eerder beschoten
Slachtoffer schietpartij is 30-jarige Brunssumer
Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen