Overslaan en naar de inhoud gaan

Vier verdachten opgepakt in moordonderzoek Sven Prins

Geplaatst opmaandag 8 augustus 2016 - 14:26

De politie heeft drie mannen uit Brunssum opgepakt voor betrokkenheid bij de liquidatie van Sven Prins. Er werd ook een man uit Amsterdam gearresteerd. Zijn rol bij de moord wordt nog verder onderzocht.

De drie mannen van 31, 36 en 38 werden maandag in de vroege ochtend in hun woning in Brunssum gearresteerd.

Liquidatie
Prins werd op vrijdagavond 25 september 2015 achtervolgd door twee mannen in een zwarte Volkswagen Golf. De wilde rit eindigde op de rotonde in de Akerstraat in Brunssum. De blauwe Kia Picanto van Prins werd vervolgens doorzeefd door kogels. Het slachtoffer werd enige tijd later dood aangetroffen in een nabijgelegen tuin.

Met de aanhoudingen van het drietal hoopt de politie antwoord te krijgen op de vraag waarom Sven Prins geliquideerd werd en wie er daadwerkelijk verantwoordelijk is voor zijn dood.

Amsterdam
Naast de drie mannen uit Brunssum heeft de politie ook een 27-jarige man uit Amsterdam in het vizier. Hij werd maandagochtend eveneens aangehouden, vanwege een overtreding van de wapenwet. Op welke manier de Amsterdammer betrokken is bij de liquidatie van Sven Prins moet nog verder onderzocht worden.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Nog vier aanhoudingen in zaak-Prins, nu acht verdachten
Politie zoekt bestuurder Clio die gewonde vervoerde
Sven Prins voor liquidatie al 2 keer eerder beschoten
Slachtoffer schietpartij is 30-jarige Brunssumer
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen