Overslaan en naar de inhoud gaan

Vier Limburgse handbalsters op longlist voor Tokio

Geplaatst opmaandag 10 mei 2021 - 18:01

De handbalsters Harma van Kreij, Larissa Nusser, Claudia Rompen en Inger Smits zijn in beeld voor deelname met het Nederlands team aan de Olympische Spelen deze zomer.

Bondscoach Emmanuel Mayonnade heeft het viertal opgenomen in zijn longlist van 35 speelsters.

24 speelsters
Van Kreij, Nusser, Rompen en Smits zijn nog niet zeker van hun plekje, want uiteindelijk reizen er maximaal 24 speelsters naar Tokio. Op 24 mei wordt de selectie voor de voorbereiding op het Olympisch toernooi bekendgemaakt.

Tegenstanders
Nederland speelt in de groepsfase tegen Japan, Zuid-Korea, Angola, Noorwegen en Montenegro. Vier landen uit die poule plaatsen zich vervolgens voor de kwartfinales. In de aanloop naar de Spelen trainen de handbaldames op Papendal en wordt er in eigen land een drielandentoernooi gespeeld, tegen Rusland en Zweden.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen