Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Vier jongeren zwaar mishandeld in Valkenburg

Geplaatst opzaterdag 3 februari 2018 - 9:23

Vier jongeren zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag zwaar mishandeld in het centrum van Valkenburg.

Twee jonge mannen werden in het gezicht geslagen met een kapot glas. Ook twee anderen werden mishandeld, zo meldt de politie. Een 22-jarige man uit de gemeente Eijsden-Margaten is opgepakt. Hij wordt verdacht van zware mishandeling.

Geschreeuw
Agenten hoorden rond 1:20 uur geschreeuw in de buurt van een kroeg op de Grotestraat Centrum. Twee jongens vertelden in het gezicht te zijn geslagen met glas. Later klopten nog twee jongens aan die slachtoffer zeggen te zijn van mishandeling.

De slachtoffers zijn drie jongens van 16 en 17 en een 19-jarige vrouw. Ze komen allemaal uit Valkenburg.

Aangerand
Naast de vier slachtoffers van de mishandeling heeft ook een 16-jarig meisje zich gemeld bij de politie. Ze zegt door de verdachte te zijn aangerand.

De slachtoffers zijn naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling. De politie doet onderzoek naar wat zich precies heeft afgespeeld.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Cultuur vanuit je luie stoel: volg Cultura Nova bij L1

Het internationale theaterfestival Cultura Nova is ook dit jaar weer te beleven via L1. Geniet van vrijdag 24 augustus tot en met zondag 2 september vanuit Heerlen van alle hoogtepunten van het festival. Online via L1.nl/CulturaNova en elke avond vanaf 18:00 uur op L1 TV. De opening door het Italiaanse gezelschap Kitonb is vrijdag 24 augustus vanaf 21:30 uur live te zien.

Alles over Cultura Nova bij L1 lees je hier
Uitgelicht
Ontdek Limburg van Boven

Bekijk onze prachtige provincie vanuit de lucht. In Limburg van Boven vliegen we dagelijks boven de mooiste plekjes van Limburg.

Van maandag t/m donderdag om 18:50, 19:50 en 21:50 op L1 TV.

Bekijk hier alle afleveringen online
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen