Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Vier jongeren zwaar mishandeld in Valkenburg

Geplaatst opzaterdag 3 februari 2018 - 9:23

Vier jongeren zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag zwaar mishandeld in het centrum van Valkenburg.

Twee jonge mannen werden in het gezicht geslagen met een kapot glas. Ook twee anderen werden mishandeld, zo meldt de politie. Een 22-jarige man uit de gemeente Eijsden-Margaten is opgepakt. Hij wordt verdacht van zware mishandeling.

Geschreeuw
Agenten hoorden rond 1:20 uur geschreeuw in de buurt van een kroeg op de Grotestraat Centrum. Twee jongens vertelden in het gezicht te zijn geslagen met glas. Later klopten nog twee jongens aan die slachtoffer zeggen te zijn van mishandeling.

De slachtoffers zijn drie jongens van 16 en 17 en een 19-jarige vrouw. Ze komen allemaal uit Valkenburg.

Aangerand
Naast de vier slachtoffers van de mishandeling heeft ook een 16-jarig meisje zich gemeld bij de politie. Ze zegt door de verdachte te zijn aangerand.

De slachtoffers zijn naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling. De politie doet onderzoek naar wat zich precies heeft afgespeeld.

Advertentie
Deel dit bericht via
Overzicht
De Blauwe Ticket Dagen van WML bij 1Limburg
Advertentie
Win een rondleiding door WML's waterfabriek

Benieuwd hoe de WaterMakers van Limburg kraanwater maken? Interesse om een bezoekje te brengen aan WML’s Waterfabriek? Zin om te ontdekken, te leren en te proeven? Kom dan in de meivakantie naar de Blauwe Ticket Dagen in Beegden.

Maak kans op de rondleiding
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Overzicht
Advertentie
Wij feliciteren alle ouders met een nieuw wonder

Is er bij jou in de familie of vriendenkring in 2017 een baby'tje geboren? En woont de kleine in Limburg? Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

babyfoto-rubriek
Festivals in Limburg
Uitgelicht
Het laatste festivalnieuws in Limburg

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering, kaartverkoop en andere informatie die je niet mag missen vind je hier.

Festivals in Limburg
Uitgelicht
Wij willen met jullie naar Pinkpop!

We zijn op zoek naar een familie die-hard Pinkpoppers. Welke familie gaat met 3 generaties naar Pinkpop? Opa en/of oma, vader en/of moeder, zoon en/of dochter die niet kunnen wachten om mee te brullen met de Foo Fighters, Pearl Jam en Bruno Mars.

Sjoerd en Stefan willen meekijken hoe de familie geniet van al het moois dat Pinkpop te bieden heeft. Vrijdag en zaterdag volgen ze jullie om te zien hoe er gechilled, gefeest en gelachen wordt. Een mooiere aftermovie kan niet!

Geef je op

Meest gelezen