Overslaan en naar de inhoud gaan

Vier jaar cel vanwege amfetaminelab Heerlen

Geplaatst opmaandag 5 oktober 2015 - 17:19

Twee mannen zijn maandag tot vier jaar cel veroordeeld vanwege de vondst van een amfetaminelab op 29 juli 2014 in Heerlen.

Het gaat om een 34-jarige man uit Valkenswaard en een 29-jarige man uit Budel. De straf van de rechtbank Maastricht komt overeen met de eis van het Openbaar Ministerie.

Drugslab
De politie kwam het lab in de zomer van 2014 op het spoor toen ze een loods aan de Jongmansweg in Heerlen doorzochten. Daar werd toen een drugslab opgerold van ruim 300 vierkante meter.

Enkele maanden later werden twee mannen opgepakt.

Lees ook: Verdachte drugslab Heerlen opgepakt in Valkenswaard.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Vieze stank verraadt drugslab in Bunde
Drugspand gesloten in Kessel-Eik
Straffen tot zes jaar geëist voor drugslab Milsbeek
Vaten in Wijlre blijken afkomstig van drugsblab
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen