Overslaan en naar de inhoud gaan

Vier jaar cel geëist voor verkrachting 13-jarige jongen

Geplaatst opdinsdag 4 oktober 2016 - 15:14

Tegen een 67-jarige man uit Brunssum is dinsdag een gevangenisstraf van vier jaar, waarvan één voorwaardelijk, geëist voor de verkrachting van een 13-jarige jongen.

Naast de verkrachting van de 13-jarige Belgische jongen, wordt de Brunssumer beschuldigd van mensenhandel en aanzetten tot prostitutie.

Klant
Een 52-jarige medeverdachte uit Hoensbroek hoorde een gevangenisstraf van 15 maanden, waarvan 5 voorwaardelijk, tegen zich eisen. De Brunssumer had de 13-jarige jongen aangezet om seks te hebben met de man uit Hoensbroek..

Lees ook: Man (67) staat terecht voor seks met 13-jarige jongen

Sekssite
Het 13-jarige slachtoffer had zichzelf via een sekssite aangeboden voor betaalde seks met mannen. De 67-jarige man uit Brunssum zou seks met hem hebben gehad. Hij zou de de knaap ook tot prostitutie met andere mannen hebben aangezet. In een e-mail aan de knul deed de Brunssumer het voorstel voor ruimte en klandizie te zorgen.

Gesloten deuren
De verkrachtingszaak vond achter gesloten deuren plaats. Dit op verzoek van het slachtoffer. De rechter vond dat de privacy van de jongen zwaarder woog dan het publieke belang.

De rechtbank doet over twee uitspraak in deze zaak.

Wordt 1Limburg Nieuwssite van het Jaar? Stem hier, haal die award naar Limburg en maak kans op mooie prijzen!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Seksadvertentie van 13-jarige draait uit op misbruik
Man (67) staat terecht voor seks met 13-jarige jongen
Verkrachtingszaak 13-jarige verder achter gesloten deuren
Jarenlange celstraffen geëist tegen mensenhandelaren
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen