Overslaan en naar de inhoud gaan

Vier aanhoudingen na schietpartij Maasbree

Geplaatst opmaandag 22 juni 2020 - 20:51

De politie heeft maandagavond vier verdachten aangehouden na een schietpartij op de Dorpstraat in het centrum van Maasbree. Daarbij is een gewonde gevallen.

Rond 20:30 uur kwamen er diverse meldingen binnen dat er meerdere schoten zouden waren gelost.

Schoten
Volgens getuigen kwamen er drie auto's aanrijden, waar meerdere mensen uit sprongen. Wat volgde was een discussie waarbij een van de betrokkenen een geweer trok en drie tot vijf keer heeft geschoten. Daarbij is iemand gewond geraakt. De groep van de schutter sprong weer in de auto's en reed in de richting van Venlo weg.

Auto's in beslag genomen
De politie rukte met meerdere voertuigen en helikopters uit en wist op de oprit naar de A73 bij Maasbree twee mannen aan te houden, melden correspondenten ter plekke. Volgens de politie werden uiteindelijk vier personen opgepakt. Ook zijn twee auto’s in beslag genomen.

Wat de aanleiding van het schietincident is, zal uit nader onderzoek duidelijk moeten worden, laat de politie weten. De aangehouden verdachten zullen worden gehoord om meer duidelijkheid te krijgen.

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen