Bryan Linssen

Linssen kritisch op bedenktijd VAR: 'Je wordt er gek van'

Bryan Linssen is niet zo te spreken over de lange bedenktijd die de videoscheidsrechter soms nodig heeft om een beslissing te nemen.

MVV - NEC (17 jan 2020)
KNVB overweegt invoeren VAR in Keuken Kampioen Divisie

Mede door een arbitrale flater bij de wedstrijd MVV Maastricht-N.E.C. neemt de roep om een videoscheidsrechter in de Keuken Kampioen Divisie toe. Voetbalbond KNVB onderzoekt de mogelijkheden.

Donderdag nog uitspraak in kort geding Roda JC

De rechter in Utrecht doet donderdagmiddag om 16.00 uur uitspraak in het kort geding dat Roda JC heeft aangespannen tegen voetbalbond KNVB.

Protest Roda JC haalt niets uit: 'nee' van de KNVB

Voetbalbond KNVB legt het verzoek van Roda JC om de slotfase van het bekerduel tegen Willem II over te spelen naast zich neer.

Spelregelcommmissie gaat inzet videoref bij Roda bekijken

De inzet van de videoscheidsrechter bij de bekerwedstrijd tussen Willem II en Roda JC van donderdagavond wordt door internationale spelregelcommissie IFAB bekeken.

Pol van Boekel enthousiast over proef met videoscheids

Scheidsrechter Pol van Boekel vindt het de hoogste tijd dat er een videoscheidsrechter komt in het betaalde voetbal.

Primeur: Pol Van Boekel krijgt steun van videoarbiter

Arbiter Pol van Boekel krijgt bij het bekerduel duel tussen Ajax en Willem II hulp van een videoscheidsrechter.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten