Overslaan en naar de inhoud gaan

Videoland kiest weer Limburgse Prince Charming: Chris (28)

Geplaatst opdinsdag 14 september 2021 - 15:49

In het nieuwe seizoen van het datingprogramma Prince Charming staat wederom een Limburger in de hoofdrol.

De 28-jarige Chris Berendse uit Hoensbroek gaat in het programma op zoek naar zijn nieuwe vlam. In het vorige seizoen was Marvin Wijnans uit Tegelen nog Prince Charming.

Van Limburg naar Amsterdam
Chris woont tegenwoordig in Amsterdam en werkt als adviseur bij een accountantskantoor. In zijn vrije tijd doet hij veel aan hardlopen, zo wil hij in ieder geval één keer per jaar een marathon lopen. Chris vindt het een hele eer om de nieuwe Prince Charming te zijn. "Toen mijn vorige relatie eindigde, kon ik moeilijk accepteren dat het niet werkte tussen ons. Nu ik een tijdje single ben en patronen heb kunnen doorbreken, weet ik zeker dat ik klaar ben voor de liefde."

Hij heeft niet echt een type man op wie hij op valt. Hij weet in ieder geval wel wat hij niet wil: iemand die pessimistisch in het leven staat, onverzorgd en onsportief is. "Ik vind het vooral belangrijk een soulmate te vinden die mij helpt de beste versie van mezelf te worden en vice versa."

Najaar te zien
Het datingprogramma is dit najaar op streamingdienst Videoland te zien. De precieze datum wordt later bekendgemaakt, net zoals de mannen die zich hebben aangemeld om Chris' hart te veroveren.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen