Overslaan en naar de inhoud gaan

Video: Voorproefjes van nieuwe attracties Toverland

Geplaatst opdinsdag 20 februari 2018 - 6:52

De nieuwe achtbaan van Toverland gaat pas over ruim vier maanden open, maar voor de fans die niet kunnen wachten, is er al een voorproefje.

Er is namelijk al een filmpje waardoor je een idee kan krijgen van de spectaculaire Fenix.

Avalon
Volgens website Looopings heeft gamer Dave Lancel het nieuwe Toverland-themagebied Avalon, inclusief wing coaster Fenix en waterattractie Merlin's Quest, nagebouwd in het computerspel Planet Coaster. De gamer is zo'n zeventig uur bezig geweest. "Wij zijn ontzettend onder de indruk", laat een woordvoerster van Toverland aan Looopings weten.

Ook van de nieuwe waterattractie maakte de gamer een preview.

Anderhalf keer zo groot
Eerder liet het attractiepark weten dat, naast het nieuwe themagebied, Toverland dit jaar ruim anderhalf keer zo groot gaat worden. Er komt namelijk ook een geheel nieuwe en betoverende entree bij die Port Laguna gaat heten. Hier kunnen de bezoekers hun eigen magische krachten gaan ontdekken.

Lees ook: Bezoekers kunnen toveren in nieuw entreegebied Toverland

Op 7 juli mogen de bezoekers het vernieuwde Toverland gaan ervaren, Dan zullen zowel Avalon en Port Laguna feestelijk geopend worden.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen