Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Video: Verstappen laaiend op Ocon na beuk in race

Geplaatst opzondag 11 november 2018 - 20:18

Max Verstappen is na de race in Brazilië zichtbaar kwaad op Esteban Ocon die hem van de baan tikte.

Op een filmpje, dat inmiddels veelvuldig wordt gedeeld, is te zien hoe de coureur van Red Bull in het 'drivers home' na de race de Fransman verschillende keren duwt. Ocon liep weg om de confrontatie uit de weg te gaan. Beide coureurs moesten kort daarop bij de raceleiding verschijnen om tekst en uitleg over het incident te geven. De commissarissen onderzoeken of Verstappen de reglementen heeft overtreden, die stellen dat je geen fysiek contact mag zoeken in de garage.

Onprofessioneel gedrag
"Ik ben heel teleurgesteld in het gedrag van Max", reageerde Ocon even later bij Ziggo Sport. "Hij gaf me enkele agressieve duwen. Ik ben weggelopen, omdat hij me anders was gaan slaan. Dat is heel onprofessioneel gedrag."

Spinnen
Het leek erop dat Verstappen zo'n twintig rondes voor het einde zijn tweede zege binnen handbereik had. De Limburger had de leiding. Hij moest achterblijvers inhalen, onder wie Ocon. Die raakte in een bocht de bolide van de Red Bull coureur. Verstappen spinde en kwam even naast de baan terecht. Hij wist zich weer te herstellen, maar hield er wel een kapotte vloer aan over. Hamilton profiteerde, pakte de leiding en uiteindelijk ook de winst.

Lees ook: Max Verstappen tweede in Grote Prijs van Brazilië

Dat Verstappen not amused was over het incident, liet hij tijdens de race al duidelijk weten. "Wat een idioot", tierde hij via de boordradio. Ocon kreeg een gridstraf van tien seconden. Verstappen werd uiteindelijk tweede op het circuit van Interlagos.

L1mburg Centraal: dagelijks live om 17:30 op L1 TV.
Klik hier voor meer informatie

Advertentie
Deel dit bericht via
Overzicht
Babyfoto promobox 1
Uitgelicht
De leukste babyfoto van Limburg. Stuur een foto in.

De babyfotowedstrijd is van start. Is in jouw familie in 2018 een baby geboren? Woont de kleine in Limburg?
Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

1limburg.nl/babyfoto
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
Nomineer iemand voor een Limburgs Lintje
Uitgelicht
Wie verdient een Limburgs Lintje?

Welke Limburger verdient zo’n lintje en waarom? Wie heeft er altijd een luisterend oor, wie past er vaak op de kinderen, wie zet koffie voor de hele vereniging?

Het zou ons behagen wanneer je hem of haar nomineert. Wie weet komen wij dan die dag een Limburgs Lintje brengen. Live op L1 Radio!

Nomineer iemand voor het Limburgs Lintje
Locaties Tour de L1mbourg 2019
Uitgelicht
Alle locaties Tour de L1mbourg 2019

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1. Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1.

Sander Kleikers en Gert Jakobs ontvangen iedere dag in een nieuwe Limburgse gemeente mooie gasten aan tafel om te praten over de verrichtingen van Wout en Tom in de Tour, en de liefde voor Limburg.

Bekijk hier alle locaties
Babyfoto promobox 1
Uitgelicht
De leukste babyfoto van Limburg. Stuur een foto in.

De babyfotowedstrijd is van start. Is in jouw familie in 2018 een baby geboren? Woont de kleine in Limburg?
Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

1limburg.nl/babyfoto

Meest gelezen