Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Video: Verstappen laaiend op Ocon na beuk in race

Geplaatst opzondag 11 november 2018 - 20:18

Max Verstappen is na de race in Brazilië zichtbaar kwaad op Esteban Ocon die hem van de baan tikte.

Op een filmpje, dat inmiddels veelvuldig wordt gedeeld, is te zien hoe de coureur van Red Bull in het 'drivers home' na de race de Fransman verschillende keren duwt. Ocon liep weg om de confrontatie uit de weg te gaan. Beide coureurs moesten kort daarop bij de raceleiding verschijnen om tekst en uitleg over het incident te geven. De commissarissen onderzoeken of Verstappen de reglementen heeft overtreden, die stellen dat je geen fysiek contact mag zoeken in de garage.

Onprofessioneel gedrag
"Ik ben heel teleurgesteld in het gedrag van Max", reageerde Ocon even later bij Ziggo Sport. "Hij gaf me enkele agressieve duwen. Ik ben weggelopen, omdat hij me anders was gaan slaan. Dat is heel onprofessioneel gedrag."

Spinnen
Het leek erop dat Verstappen zo'n twintig rondes voor het einde zijn tweede zege binnen handbereik had. De Limburger had de leiding. Hij moest achterblijvers inhalen, onder wie Ocon. Die raakte in een bocht de bolide van de Red Bull coureur. Verstappen spinde en kwam even naast de baan terecht. Hij wist zich weer te herstellen, maar hield er wel een kapotte vloer aan over. Hamilton profiteerde, pakte de leiding en uiteindelijk ook de winst.

Lees ook: Max Verstappen tweede in Grote Prijs van Brazilië

Dat Verstappen not amused was over het incident, liet hij tijdens de race al duidelijk weten. "Wat een idioot", tierde hij via de boordradio. Ocon kreeg een gridstraf van tien seconden. Verstappen werd uiteindelijk tweede op het circuit van Interlagos.

L1mburg Centraal: dagelijks live om 17:30 op L1 TV.
Klik hier voor meer informatie

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
Maak kans op polsbendjes voor de Zoepkoel!

We geven de eerste 100 polsbendjes weg voor de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting.

Laat ons weten welke artiest jij graag zaterdag 2 maart op de Zoepkoel zou willen zien. Dan maak je kans op 4 polsbendjes!

Doe hier mee
Uitgelicht
L1 vaart door provincie op weg naar vastelaovend

L1 heeft een nieuw initiatief ontwikkeld in aanloop naar de vastelaovend. Vanaf zaterdag 23 februari tot en met vrijdag 1 maart 2019 vaart L1 over de Maas met de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting Boeët. Zowel radio als tv-uitzendingen worden in die periode (live) op de boot gemaakt. Verenigingen, lokale artiesten en andere carnavalisten zijn van harte welkom bij deze uitzendingen.

Het vaarschema zit er als volgt uit: 23-2 Venlo, 24-2 Gennep, 25-2 Arcen, 26-2 Roermond, 27-2 Maasbracht, 28-2 Echt en 1-3 Maastricht.

Veel meer over de boot klik hier
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen