Overslaan en naar de inhoud gaan

Video: Verlichte bootjes vieren einde vaarseizoen Roermond

Geplaatst opzaterdag 25 september 2021 - 22:24

Een armada van verlichte plezierjachtjes heeft zaterdagavond op de Maas in Roermond feestelijk afscheid genomen van het vaarseizoen.

De pleziervloot vertrok rond 20:00 uur aan de Hatenboer, voer van daaruit richting Ool om daar weer om te draaien richting Maasbrug en Arloflat.

Verleden jaar ontstond er ophef, omdat de gemeente toen ineens een vergunning wilde van de organisatoren van de Lichtenvaart. Dat was voor het eerst in achttien jaar, dat de gemeente daarom vroeg.

Video: Fer Traugott

Lees ook: Muiterij in Roermond: lampjesboottocht zonder vergunning

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen