Overslaan en naar de inhoud gaan

Video: Vallen en opstaan op steile berg

Geplaatst opdonderdag 27 september 2018 - 18:26

De Gramartboden is het gesprek van de dag in Innsbruck. Dat is namelijk de onwaarschijnlijk steile berg die de renners zondag maar één keer moeten bedwingen in de WK-wegwedstrijd.

Donderdag waagden veel amateurs zich aan de berg.

Steil, steiler, steilst
Veel waaghalzen draaiden om of vielen hard in de berm. De klim is drie kilometer lang en op het steilste punt is de helling meer dan 25 procent. Dat is steiler dan bijvoorbeeld de Keutenberg die 16 procent is. Bijna niet te doen voor een prof, en al helemaal niet voor de vele amateurs die 'm proberen te beklimmen, zo bleek donderdag.

L1-verslaggever Sander Kleikers en cameraman Tom Reinders gingen een dagje helpen duwen.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen