Overslaan en naar de inhoud gaan

Video: Tom Dumoulin-fan ziet eindelijk idool fietsen

Geplaatst opzondag 20 juni 2021 - 21:26

Het tijdelijke stoppen en de terugkeer van Tom Dumoulin hield de wielerwereld de afgelopen maanden flink bezig. Een fan is extra blij met de terugkeer: Daniëlle Lokhorst, die Dumoulin nog nooit in levende lijve zag fietsen.

Daar kwam zondag verandering in bij het Nederlands kampioenschap op de weg in Drenthe.

Nooit eerder van gekomen
Lokhorst, afkomstig uit Hoge Enk, een buurtschap ten zuidwesten van Zwolle, reisde speciaal voor Dumoulin naar het Drentse Wijster. "Het is er nooit eerder van gekomen door het coronavirus en andere dingen", zegt Lokhorst. Toen Dumoulin eerder dit jaar aankondigde tijdelijk te stoppen met profwielrennen schrok Lokhorst: "Ik dacht: oh jee, nu ga ik hem nooit meer zien." De wielerfan vindt de Maastrichtenaar een bijzondere sportman. "Hij denkt veel na over dingen, dus hij is heel intelligent en hij denkt ook vaak aan anderen".

Uit koers
Lokhorst kon wel niet de hele middag haar idool aanmoedigen. Dumoulin stapte namelijk na een aantal uur uit koers.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen