Overslaan en naar de inhoud gaan

Video: Tijdelijke coronateststraat voor studenten geopend

Geplaatst opmaandag 17 augustus 2020 - 18:11

De eerste studenten en medewerkers van de Universiteit Maastricht hebben maandagmiddag gebruik gemaakt van de nieuwe, tijdelijke coronatesstraat.

De teststraat, die in een parkeergarage (P5) aan de Paul-Henri Spaaklaan bij het MECC ligt, ging om 16:00 uur open. Het is de tweede teststraat in Zuid-Limburg en de derde in heel Limburg. De andere teststraten liggen in Urmond en Venlo.

Focus
De focus ligt op internationale studenten die afkomstig zijn uit gebieden waar op dit moment code oranje of code rood geldt. Maar ook andere studenten of medewerkers met coronagerelateerde klachten kunnen zich laten testen. Vanaf woensdag zijn alle Maastrichtenaren welkom. De testen worden veelal afgenomen door studenten van Universiteit Maastricht.

Video: L1

Lees ook: Extra coronateststraat voor Maastrichtse studenten

Het is, net als bij de andere teststraten in Limburg, nodig om een afspraak te maken via het callcenter.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten
Advertentie
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen

Meest gelezen