Overslaan en naar de inhoud gaan

Video: Teleurstelling bij 'thuis-supporters' VVV-Venlo

Geplaatst opwoensdag 3 maart 2021 - 17:14

VVV-supporters Jack en Leon hadden zich helemaal geïnstalleerd in hun Hout-Blerickse 'mancave' voor een mooi avondje bekervoetbal. De tap was aangesloten en het spreekkoor 'wij gaan Europa in' werd ingezet.

Maar de avond verliep anders dan gedacht. In de rust van de halve finale tussen Vitesse en VVV-Venlo was er nog hoop. Helaas bleek dat ijdele hoop. Na negentig minuten prijkte namelijk de 2-0 winst van Vitesse op het scorebord. Zodoende werd er toch even gevloekt in het luxe tuinhuis.

De gele jasjes
Jack en Leon zijn al tientallen jaren vaste supporters van de Venlose club. Ze hebben zelfs een groep opgericht met de naam: de gele jasjes. Via een live-verbinding konden verschillende groepsleden hun leed delen. Ondanks VVV-Venlo de halve finale van de beker verloor, zijn de supporters toch trots op hun club. "Het is ontzettend jammer, maar we hebben tóch met onze kleine club de halve finale gehaald."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen