Overslaan en naar de inhoud gaan

Video: Studenten worstelen met de lockdown en avondklok

Geplaatst opvrijdag 19 februari 2021 - 21:44

In steeds meer studentenhuizen begint de frustratie over de lockdown met daarbovenop nog eens de avondklok flink toe te nemen.

Ook bij Anna Otten. De 19-jarige studente gezondheidswetenschappen verruilde Amersfoort voor Maastricht en had zin in een sprankelend studentenleven. Nu zit ze vooral thuis. Online-studeren, eten, boodschappen en slapen. De lunch met medestudenten is nu in tijden van de avondklok het sociale hoogteput van de dag geworden.

Depressief
"Ik ben niet depressief, maar vind het wel lastig worden. En dat hoor ik van iedereen om mij heen. Als student wil je contact maken, feesten, sporten noem maar op. Kan allemaal niet. Als het wel weer kan, gaan we dat in ieder geval dubbel dik inhalen."

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen