Overslaan en naar de inhoud gaan

Video: Streppel en Roda-selectie weten wat de derby inhoudt

Geplaatst opvrijdag 13 november 2020 - 18:43

Wedstrijden tussen streekgenoten zijn altijd speciaal, overal ter wereld. Dus zeker ook de wedstrijden tussen Roda JC en MVV.

Aan de vooravond van dat duel kijken ze in Kerkrade reikhalzend uit naar de wedstrijd.

Geen publiek
Een duel dat uiteraard zonder publiek moet worden gespeeld, vanwege de coronamaatregelen. Steun die de thuisclub goed zou kunnen gebruiken op weg naar een goed resultaat in een fase van het seizoen dat het minder gaat.

Ommekeer
Roda JC staat op de dertiende plaats in de Keuken Kampioen Divisie en wil graag meedoen om de play-off plaatsen en moet dus in eigen huis wel winnen om de aansluiting niet te verliezen. Coach Jurgen Streppel blijft in elk geval kalm: "De spelers die weten wat het is om een derby te spelen, hebben de andere jongens uitgelegd welke belangen er op het spel staan. Daarnaast is zo'n derby een prima gelegenheid om het goede gevoel weer terug te krijgen."

Live
Het duel tussen Roda JC en MVV is rechtstreeks te volgen via L1 Sportradio. De voorbeschouwing begint om 20:00 uur, de aftrap in het Parkstad Limburg Stadion is een uur later.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen