Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Video: sporters rennen ton bij elkaar in Maastricht

Geplaatst opzondag 17 januari 2016 - 16:04

De actie Zweit veur Leid in Maastricht heeft ruim 100.000 euro opgehaald voor het goede doel.

2500 sporters werkten zich in het zweet door onder door meer door de nieuwe A2-tunnel te rennen.

Opbrengst
De opbrengst gaat dit jaar naar Bert Buis TV, de Wie kent school, reanimatie-onderwijs en een nieuw zwembad voor bewoners en gasten van Huize Maasveld.

Miljoen
Zweit veur Leid vond al voor de 22-ste keer plaats. In al die jaren samen is er nu al meer dan een miljoen euro opgehaald.

De Trichter
Voorzitter Erik Rosier van de Maastrichtse stichting Zweit veur Leid heeft na afloop van de jongste editie van de goede doelenloop de stedelijke onderscheiding De Trichter gekregen uit handen van wethouder Jacques Gerats.

Zweit veur Leid, editie 2016.
Foto: Jean-Pierre Geusens
Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Recordbedrag voor Zweit veur Leid in Maastricht
Sponsorloop Zweit veur Leid gaat door de A2-tunnel
Deelnemersrecord voor Zweit veur Leid door A2-tunnel
Fietsen door de A2-tunnel
Overzicht
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
De verkiezingen volg je bij L1

In aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen zendt L1 TV vijf verschillende debatten uit. Daarbij is nadrukkelijk samenwerking gezocht met maatschappelijke organisaties. De gekozen opzet van de tv-debatten maakt het mogelijk dat zowel zittende politieke partijen als nieuwe partijen kunnen meedoen.

Op de verkiezingsdag woensdag 20 maart maken we een speciale avondvullende uitzending op L1 TV vanaf 21:00 uur, met uitslagen, reacties vanuit het provinciehuis en analyses. Online kun je alles volgen bij 1Limburg.

Meer over de verkiezingen
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen