Overslaan en naar de inhoud gaan

Video: Spelers Fortuna Sittard op bezoek bij ouderen

Geplaatst opwoensdag 6 mei 2020 - 22:22

Een kleine selectie van Fortuna Sittard heeft woensdag twee zorginstellingen voor ouderen bezocht.

Fortuna-spelers Bo Breukers en Lazaros Rota bezochten De Baenje in Sittard en Bunderhof in Geleen.

Afleiding
De bewoners zaten op veilige afstand op het terras te kijken naar de voetbaltrucs van de twee spelers. Dat gebeurde op het stuk gras voor het gebouw. Bo Breukers genoot van zijn bezoekje. "Het is mooi om iets terug te kunnen doen voor de mensen die hier toch in moeilijke omstandigheden zitten. Ze mogen geen bezoek ontvangen en dan is het fijn dat we voor wat afleiding zorgen."

Video: L1

Training
De voetbaldemonstratie viel in de smaak. De ouderen zwaaiden naar de Fortuna-spelers en genoten ondertussen ook nog van live-muziek. Voor Breukers en Rota was het de eerste keer dat ze weer een balletje konden trappen met een teamgenoot. Maandag gaat dat veranderen. Dan start Fortuna Sittard met de trainingen. Dat gebeurt in groepjes van zes en met anderhalve meter afstand tussen iedere speler.

Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Stuur je filmpje via Whatsapp naar 06 44 76 71 57

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen