Overslaan en naar de inhoud gaan

Video: Spelers Fortuna Sittard op bezoek bij ouderen

Geplaatst opwoensdag 6 mei 2020 - 22:22

Een kleine selectie van Fortuna Sittard heeft woensdag twee zorginstellingen voor ouderen bezocht.

Fortuna-spelers Bo Breukers en Lazaros Rota bezochten De Baenje in Sittard en Bunderhof in Geleen.

Afleiding
De bewoners zaten op veilige afstand op het terras te kijken naar de voetbaltrucs van de twee spelers. Dat gebeurde op het stuk gras voor het gebouw. Bo Breukers genoot van zijn bezoekje. "Het is mooi om iets terug te kunnen doen voor de mensen die hier toch in moeilijke omstandigheden zitten. Ze mogen geen bezoek ontvangen en dan is het fijn dat we voor wat afleiding zorgen."

Video: L1

Training
De voetbaldemonstratie viel in de smaak. De ouderen zwaaiden naar de Fortuna-spelers en genoten ondertussen ook nog van live-muziek. Voor Breukers en Rota was het de eerste keer dat ze weer een balletje konden trappen met een teamgenoot. Maandag gaat dat veranderen. Dan start Fortuna Sittard met de trainingen. Dat gebeurt in groepjes van zes en met anderhalve meter afstand tussen iedere speler.

Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Stuur je filmpje via Whatsapp naar 06 44 76 71 57

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
De Henk Bakt Bakwedstrijd: wie wordt de beste hobbybakker van Limburg?

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt!

Zo ziet de Henk Bakt Bakwedstrijd uit
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen