Overslaan en naar de inhoud gaan

Video: Spectaculaire beelden van Verstappen in de sneeuw

Geplaatst opdonderdag 14 januari 2016 - 13:54

Max Verstappen heeft donderdagochtend een spectaculaire show weg gegeven in zijn Formule 1-bolide op de Hahnenkamm in Kitzbühel.

Verstappen trapte de RB7 flink op zijn staart, op de piste waar vanaf vrijdag de Hahnenkammrennen voor alpineskiërs plaatsvindt.

Mooie beelden
De demonstratie van Verstappen is een publiciteitsstunt van de promoter van het evenement. Een Formule 1-auto in de sneeuw staat natuurlijk garant voor spectaculaire beelden die je hieronder kunt vinden.

Foto: Red Bull

​Asfalt
Hij mag dan zijn eerste meters van 2016 hebben afgelegd in de sneeuw, zijn eerste kilometers op het asfalt laten nog even op zich wachten. Op 22 februari neemt Verstappen voor het eerst plaats in de nieuwe Bolide van Scuderia Toro Rosso. De eerste race is op zondag 20 maart.

Foto: Red Bull
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Red Bull-baas: 'Max Verstappen bezorgt mij hoofdpijn'
Live: Max Verstappen in Grand Prix van Spanje
Max Verstappen bang voor spinnen
Red Bull Blikje Max Verstappen
Red Bull komt met 15 miljoen Max-blikjes
Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen