Overslaan en naar de inhoud gaan

Video: Spectaculaire beelden van Verstappen in de sneeuw

Geplaatst opdonderdag 14 januari 2016 - 13:54

Max Verstappen heeft donderdagochtend een spectaculaire show weg gegeven in zijn Formule 1-bolide op de Hahnenkamm in Kitzbühel.

Verstappen trapte de RB7 flink op zijn staart, op de piste waar vanaf vrijdag de Hahnenkammrennen voor alpineskiërs plaatsvindt.

Mooie beelden
De demonstratie van Verstappen is een publiciteitsstunt van de promoter van het evenement. Een Formule 1-auto in de sneeuw staat natuurlijk garant voor spectaculaire beelden die je hieronder kunt vinden.

Foto: Red Bull

​Asfalt
Hij mag dan zijn eerste meters van 2016 hebben afgelegd in de sneeuw, zijn eerste kilometers op het asfalt laten nog even op zich wachten. Op 22 februari neemt Verstappen voor het eerst plaats in de nieuwe Bolide van Scuderia Toro Rosso. De eerste race is op zondag 20 maart.

Foto: Red Bull
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Red Bull-baas: 'Max Verstappen bezorgt mij hoofdpijn'
Live: Max Verstappen in Grand Prix van Spanje
Max Verstappen bang voor spinnen
Red Bull Blikje Max Verstappen
Red Bull komt met 15 miljoen Max-blikjes
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen