Overslaan en naar de inhoud gaan

Video: Sjors Ultee kijkt kritisch naar zichzelf

Geplaatst opzondag 28 november 2021 - 12:36

Fortuna-trainer Sjors Ultee is niet bang om naar zijn eigen functioneren te kijken. "Ik ben verantwoordelijk voor alles wat er op het veld gebeurt. Ik kijk kritisch naar mijn eigen rol."

Fortuna Sittard verloor zaterdagavond voor de vierde keer op rij. In Sittard werd het 1-4 voor FC Groningen. De club uit Sittard incasseerde al 32 tegendoelpunten dit seizoen.

Seuntjens
De vierde verliespartij zorgt voor aangeslagen reacties bij de spelers na afloop van de wedstrijd. Zo kan Mats Seuntjens, de maker van het enige Sittardse doelpunt, nauwelijks wat uitbrengen voor de microfoon. Het zal een moeilijke week worden voor Fortuna Sittard want donderdag wacht AZ en zondag Feyenoord.

Tegengoals
Sjors Ultee is ook enorm teleurgesteld maar heeft er wel nog vertrouwen in dat hij als trainer het tij kan keren. "Er zijn nog genoeg aanknopingspunten om verder te gaan. Maar het probleem is duidelijk, we krijgen veel te veel tegengoals." Hoe de Turkse eigenaren van de club denken over de situatie bij Fortuna is niet bekend.

Lees ook: Fortuna Sittard kan ook tegen Groningen geen potten breken

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Luister op Hemelvaartsdag naar de Limburgse 100!

Voor de zesentwintigste keer wordt de Limburgse 100, de lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden, uitgezonden op Hemelvaartsdag. Het Limburgse publiek heeft ook dit jaar weer hun stem online uit kunnen brengen. Luister mee op 26 mei 2022, vanaf 08:00 uur op L1 Radio!

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen