Overslaan en naar de inhoud gaan

Video: Roda JC dodelijk effectief tegen 1. FC Köln

Geplaatst opzondag 1 augustus 2021 - 13:14

Roda JC Kerkrade heeft een goede generale repetitie voor de start van de Keuken Kampioen Divisie achter de rug. In Keulen werd 1. FC Köln op een gelijkspel gehouden.

Tegen de Bundesliga-club ging het team van Jurgen Streppel lang aan de leiding, na een mooie goal uit een scherpe counter. Bekijk hier een korte samenvatting:

Lees ook: Gelijkspel Roda tegen Bundesliga-club Köln in laatste test

Bundesligist
Roda JC werd vooraf zwakker ingeschat dan Köln, dat zich afgelopen seizoen met kunst- en vliegwerk in de Bundesliga handhaafde. De Kerkradenaren werden op hun beurt achtste in de Keuken Kampioen Divisie en hopen zich komend seizoen opnieuw op een play-off-plek te nestelen, ondanks een teruggeschroefd budget.

De Graafschap
De Koempelclub begint de competitie over een kleine week, op zaterdag 7 augustus, met een uitduel tegen De Graafschap.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen