Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Video: Roda-directeur ontploft na verlies

Geplaatst opzondag 24 september 2017 - 14:08

Technisch directeur Harm van Veldhoven van Roda JC ontplofte van woede na afloop van het duel tussen zijn club en Heracles.

In de catacombe schreeuwde Van Veldhoven de frustratie van zich af tegen de binnenkomende spelers.

Corner
De technisch directeur was vooral boos over "die corner", waarmee hij waarschijnlijk doelde op de gelijkmaker van Heracles. De 1-1 van Pröpper viel uit een hoekschop.
Roda verloor de wedstrijd uiteindelijk in de 92e minuut, nadat Schahin vlak daarvoor een grote kans voor Roda had gemist.

Video: L1

In plaats van de eerste overwinning van het seizoen, ontving Van Veldhoven de spelers na de zesde nederlaag van dit jaar.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg‌.

Advertentie
Deel dit bericht via
Uit eigen keuken
Uitgelicht
Wat komt er op L1?

Daar hebben we de handige programmagids van L1 voor. Hier zie je direct hoe laat je favoriete programma op L1 TV of L1 Radio begint!

Kijk in de programmagids van L1
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Uit eigen keuken
1Limburg De A2 tunnel
Uitgelicht
Stuur ons je foto’s van het A2-project

Het stadsbeeld rond de A2 in Maastricht is door de aanleg van de A2-tunnel ingrijpend veranderd. We zijn op zoek naar foto's van de A2 en het omliggende gebied in Maastricht vóór, tijdens en na het project.

Upload je foto's
1Limburg Verkiezingen 2018
Uitgelicht
Volg de gemeenteraadsverkiezingen op 1Limburg en L1

Op 21 maart gaan 30 van de 33 Limburgse gemeenten naar de stembus. In deze rubriek vind je het laatste verkiezingsnieuws uit de provincie.

Verkiezingsrubriek
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen