Overslaan en naar de inhoud gaan

Video: Roda-coach Molenaar: 'Trap af en door de ondergrens'

Geplaatst opzaterdag 6 oktober 2018 - 10:25

Voor Roda JC liep de thuiswedstrijd tegen Jong PSV (2-3) ondanks een uitstekend begin uit op een deceptie. Coach Robert Molenaar vindt dat zijn team door het 'onderniveau' gezakt is.

Volgens de oefenmeester was de door Mario Engels gemiste penalty, toen Roda op een 2-1 voorsprong stond en een man meer op het veld had, het cruciale breekpunt in de wedstrijd.

Lees ook: Blamage Roda: na goede start hard onderuit tegen Jong PSV

Op de grond
"We missen de penalty en dat is misschien de trede waar we op dat moment doorheen zakken, wa
ardoor alle andere treden onder onze voeten stukgingen. En daardoor belandden we met onze blote kont op de grond", concludeerde een gefrustreerde Molenaar met veel gevoel voor beeldspraak.

Frustratie
Captain Daryl Werker erkende eveneens dat Roda, ondanks de vroege rode kaart voor Jong PSV en de 2-0 voorsprong, de wedstrijd volledig uit handen gaf. "Ze konden met gemak dertig meter met de bal dribbelen. Ik snap de frustratie bij de supporters, die frustratie hebben wijzelf ook."

Personele problemen
In het laatste kwart kregen de Roda-middenvelders Livio Milts en Mohamed el Makrini bovendien nog de rode kaart, waardoor Roda de wedstrijd met negen man beëindigde. Dat zadelt de Kerkradenaren met serieuze personele problemen op voor de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles, want ook Richard Jensen (interlandverplichtingen) en Niels Verburgh (blessure) ontbreken volgende week zondag.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen