Overslaan en naar de inhoud gaan

Video: Ria (90) en Jan (89) lopen Heuvelland4Daagse

Geplaatst opzaterdag 10 augustus 2019 - 17:18

Ze zijn wellicht de oudste deelnemers van de Heuvelland4Daagse: Ria en Jan Frielink uit Geleen.

Ria is 90 en Jan 89. Ze lopen samen al ruim 20 jaar de Heuvelland4Daagse. Ook dit jaar wandelt het echtpaar weer mee, al is de route inmiddels iets korter dan vroeger.

Veel andere deelnemers aan het wandelevenement kunnen hun ogen niet geloven als ze het fitte, bejaarde echtpaar zien lopen. Het geheim van hun goede gezondheid: "Veel bewegen, gezond eten en ook veel geluk hebben in het leven."

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen