Overslaan en naar de inhoud gaan

Video: Polonaise in Montfort na winst Max Verstappen

Geplaatst opzondag 1 oktober 2017 - 11:30

Afgeladen vol was café Housmans van opa Frans Verstappen in Montfort zondagochtend. Gejuich ging op toen Max als eerste de streep over ging.

In polonaise dansten de aanwezigen door de kroeg in het dorp naar buiten.

Spannend
"Eindelijk", ontlaadde de spanning zich toen de fans beelden van de overwinning zagen. "Na al die pechzondagen wil ik nu wel een halve liter drinken", zei opa Frans voor de camera van de commerciële lokale omroep TVEllef. De fans hadden tot de laatste minuut in spanning gezeten. Max lag eerste, maar zou zijn auto niet alsnog kapot gaan? viel van de gezichten af te lezen.

Het gejuich van de Limburgse fans werd gelardeerd door uitroepen als "Het is hem gegund", en "Eindelijk, na zoveel pech!".

Drukte
Ondanks de ochtendrace hadden veel fans toch de weg naar café Housmans gevonden. Alleen tijdens de race in Barcelona was het nóg drukker. Toen moesten veel fans zelfs buiten staan, zo druk was het binnen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg‌.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Week van de Topvrouwen bij L1

Op donderdag 22 april wordt bekend wie de nieuwe Topvrouw van Limburg 2020-2021 is. Dat gebeurt tijdens een speciale live-uitzending van L1 vanuit de Muziekgieterij in Maastricht.

De finalisten zijn de Venlose advocaat Hayat Barrahmun (Boels Zanders Advocaten), Maria Jacobs (CEO van het Maastrichtse bestralingsinstituut Maastro) en Esther Paulus-Maalsté (storemanager van De Bijenkorf Maastricht). Het drietal is door een onafhankelijke jury uit een groot aantal kandidaten gekozen.

Stem nu: wie wordt de Topvrouw Limburg 2020-2021?
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen