Overslaan en naar de inhoud gaan

Video: Politiehonden en baasjes trotseren Iron Dog Run

Geplaatst opdonderdag 26 september 2019 - 18:33

De bossen van Nunhem waren donderdag het decor van de Iron Dog Run. Dat is een speciaal parcours voor politiehonden en hun baasjes.

Verspreid over het parcours van 8 kilometer waren er diverse hindernissen. Zoals bootje varen, verslepen van poppen, het springen in een grote container met water en zelfs van een heuvel tokkelen.

Video: L1

44 koppels
Aan de Iron Dog Run deden 44 koppels mee uit Nederand, België, Duitsland en – dit jaar voor het eerst – Aruba.

Deelnemers kregen als bedankje een medaille. De run wordt vooral gezien als een goede training voor de honden en hun geleiders.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen