Overslaan en naar de inhoud gaan

Video: Poels nu écht begonnen aan nieuw hoofdstuk carrière

Geplaatst opwoensdag 5 februari 2020 - 14:46

Wout Poels verscheen woensdag voor het eerst als renner van Bahrain-McLaren aan de start van een koers.

In de Ronde van Valencia, een etappekoers die Poels in 2016 won, hoopt de coureur uit Blitterswijck ook nu een gooi naar het podium te kunnen doen.

Nieuw hoofdstuk
De Limburger straalde bij de start in Spanje, waar hij bij Bahrain-McLaren begint aan een nieuw hoofdstuk in zijn wielercarrière. In de tweede en de vierde etappe van de vijfdaagse koers komen de klassementsmannen aan bod en dus krijgt Poels, die nog moet wennen aan de nieuwe staf en collega's, donderdag een indruk waar hij staat.

"Ik ga lekker op mijn stoel zitten, doe mijn eigen ding en dan moet het wel goed komen", zo zei de renner voor de start van de openingsetappe. "Maar ik kan wel redelijk snel met iedereen goed overweg."

Pieken
Poels wil zich laten zien in de Ardennenklassiekers en de Amstel Gold Race. De oud-winnaar van Luik-Bastenaken-Luik wil opnieuw bewijzen dat hij de eendagswedstrijden ook aankan. Daarnaast wil Poels pieken op de Olympische Spelen en in de Tour de France.

Etappezeges
In die Tour kan Poels op een vrije rol rekenen. Mikel Landa is in Frankrijk de kopman van Bahrain-McLaren, maar het is de bedoeling dat Poels daar voor etappezeges gaat strijden.

Wout Poels Ronde van Valencia Bahrain-McLaren (5 feb 2020)
Foto: Bas van Mulken (L1)
Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Jouw videoboodschap op L1 TV.

Stuur je zelfgemaakte video via Whatsapp naar 06 44 76 71 57.

Overzicht
Advertentie
Juist in deze onzekere tijd speelt veiligheid een grote rol. Houd het veilig in uw winkel!

Wij zijn er voor u in deze onwerkelijke tijd, zodat uzelf, uw personeel én uw klanten een veilig gevoel hebben. Wilt u advies of kunt u wel wat hulp gebruiken om veiligheid te handhaven? Wij staan voor u klaar. Ons beveiligingspersoneel ondersteunt u op het gebied van crowd management, om de klantenstroom in uw winkel te managen. Bovendien kunt u ons inschakelen als een extra toeziend oog in de winkel, zodat uw eigen personeel niet bloot wordt gesteld aan agressie of onbegrip van bezoekers.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen
Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Uitgelicht
Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV

Wie wil jij een hart onder de riem steken? Stuur je filmpje naar L1 TV via Whatsapp naar 06 44 76 71 57.

De videoboodschappen worden gedurende de hele dag op L1 TV uitgezonden.

Voor je opa, oma, familie of vrienden...
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:40 op L1 TV
AvondGasten: corona in Limburg
Uitgelicht
AvondGasten: corona in Limburg

L1 gaat in samenwerking met Zuyderland en andere Limburgse zorginstellingen een extra programma uitzenden waarbij we ingaan op vragen rond het coronavirus.

Er zullen medische experts aanschuiven antwoord geven op de belangrijkste zaken in de bestrijding van het virus. Daarbij geven ze ook preventietips, lichten ze maatregelen toe in hun eigen instellingen en beantwoorden ze de belangrijkste vragen van de kijkers.

Iedere avond om 18:00 op L1 TV, met een herhaling om 21:00.

Stel hier je vraag over corona
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen