Overslaan en naar de inhoud gaan

Video: ouders trots op Undercover-actrice Hanssen

Geplaatst opzondag 6 september 2020 - 10:47

Moeder Annie bewaart ieder artikel en foto van haar dochter Sanne Samina Hanssen. De actrice uit Kessel-Eik schittert zondagavond in de nieuwe reeks van de serie Undercover.

Ook haar vader is trots op zijn dochter. Hoewel hij normaal niet zo snel naar een serie als Undercover zou kijken, zet hij het nu wel op.

Het begin
Sanne begon op haar achttiende met acteren en dit is inmiddels haar lust en haar leven. Volgende maand zal ze ook in de nieuwe televisieserie Vliegende Hollanders haar opwachting maken. Een serie over de Nederlandse Luchtvaart.

Manege
Over haar rol Sharon in Undercover mag ze weinig loslaten, behalve dat Sharon werkt op een manege waar een groot gedeelte van de serie zich afspeelt.

De serie Undercover verscheen vorig jaar op Netflix als eerste Nederlands-Vlaamse productie van de wereldwijde streamingdienst. De serie gaat over een xtc-netwerk onder leiding van de Nederlander Ferry Bouman (Frank Lammers) waar de Belgische politie lucht van krijgt.

Lees ook: Hanssen moest Zeeuws leren voor Netflix-serie Undercover

Tour de L1mbourg iedere dag om 18:30 live vanuit een andere Limburgse gemeente. Bekijk hier alle locaties.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen