Overslaan en naar de inhoud gaan

Video: oude schoolvrienden al 50 jaar buren

Geplaatst opdinsdag 9 oktober 2018 - 17:30

Beter een goede buur dan een verre vriend, dat moeten ze in Belfeld ook gedacht hebben. Daar wonen namelijk vier echtparen al 50 jaar naast elkaar.

Om de trouwe bewoners in het zonnetje te zetten, heeft Woonwenz de huurders getrakteerd op bloemen en taart. Dit meldt Omroep Venlo.

Toekomst
De mannen zijn geen onbekenden van elkaar. Ze kennen elkaar van de basisschool en waren verrast toen zij naast elkaar in dezelfde straat bleken te wonen. Een aantal heren zijn inmiddels weduwe geworden, maar hebben weer een nieuwe geliefde gevonden die met hen een bijzonder
jubileum mee viert.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen