Overslaan en naar de inhoud gaan

Video: Oud-wielerprof Harings bezorgt 60 jaar kranten

Geplaatst opmaandag 29 juni 2020 - 7:06

De Tour de France fietste hij vier keer, de krant bezorgt Hub Harings maandag precies 60 jaar.

De 81-jarige oud-wielrenner werd maandagmorgen om 4:30 uur door familie en vrienden verrast. Om daarna in zijn woonplaats Sibbe zijn ronde te fietsen.

De profjaren van Harings liggen in de jaren '60. In 1963 werd hij Nederlands kampioen Veldrijden, en tussen 1965 en 1970 verscheen hij vier keer aan de start van de Tour.

Nu rijdt hij op een damesfiets zonder versnellingen zijn krantenwijk in Sibbe, goed voor een dagelijkse rondetijd van zo'n 40 minuten.

Video: L1

Het OLS gaat door! Download de gratis app en schiet 5 juli mee met je eigen team.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie Ć©n bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen