Overslaan en naar de inhoud gaan

Video: nep-taartenbezorger levert alleen kletskoek

Geplaatst opwoensdag 3 oktober 2018 - 16:59

Een oplichter is bezig een slaatje te slaan onder de vlag van bakkerij Voncken uit Kerkrade.

"Wij willen iedereen waarschuwen, deze man is een oplichter. Hij heeft al ongeveer vijf keer toegeslagen", aldus bakker Frans Voncken.

30 tot 40 euro
De man doet zich voor als een chauffeur van de bakkerij. "Hij vraagt aan klanten van ons, voornamelijk instellingen, om snel 30 tot 40 euro te geven, omdat hij een aanrijding heeft gehad met schade. Hij laat dan vervolgens aan de klanten weten dat wij het snel zullen terugbetalen", aldus de bakker.

Niet herkenbaar
Voncken laat weten dat de man zonder bedrijfskleding of busje van de bakkerij rijdt. "Onze chauffeurs zijn altijd te herkennen aan kleren en een auto met ons logo erop. Deze oplichter heeft dit allemaal niet."

De bakker is de oplichter op het spoor, maar de politie heeft de man nog niet aan kunnen houden.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen