Overslaan en naar de inhoud gaan

Video: MVV mikt op zes punten binnen één week

Geplaatst opmaandag 21 september 2020 - 18:44

MVV heeft in de twee uitwedstrijden die het dit seizoen speelde al evenveel punten gepakt als in alle uitduels van het vorige seizoen: vier. Dinsdag wacht de volgende test op vreemde bodem.

Het team van trainer Darije Kalezic speelt dan om 21:00 uur tegen FC Den Bosch. Een veelzijdige tegenstander, vindt de coach.

Video: L1

Vier in plaats van nul punten
De vier punten die MVV tot dusver vergaarde, zijn reden tot tevredenheid voor Kalezic; hij hield, onder meer omdat MVV vroeg in de competitie veel uitduels speelt én veel van zijn spelers niet topfit aan het seizoen begonnen zijn, rekening met minder. "Ik had verwacht dat we uit vier wedstrijden ook zomaar nul punten zouden kunnen hebben", zegt Kalezic.

Afrekenen
Vorige week won MVV door goals van Jelle Duin en Koen Kostons met 1-2 bij Telstar. Voor Duin was het zijn eerste treffer in dienst van de Sterrendragers. "Natuurlijk is dat een opluchting", aldus de aanvaller. "Als spits word je toch op doelpunten afgerekend."

Druk
Het is een drukke week voor de Maastrichtenaren. Na het uitduel dinsdagavond staat aanstaande vrijdag alweer de volgende wedstrijd op het programma: TOP Oss is dan de tegenstander in De Geusselt.

De wedstrijd FC Den Bosch - MVV Maastricht is dinsdag vanaf 21:00 uur live te volgen via L1 Radio.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen